Návrh komunikační strategie společnosti ACP Traductera, s.r.o. pro získávání lidských zdrojů v rámci vybraných středních škol - Jáchimová, Terezie; Syrovátka, Oldřich; Vegrichtová, Radka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce vychází z úzkých vazeb mezi získáváním lidských zdrojů a marketingovou komunikací. Jejím cílem je navrhnout a ověřit vhodné postupy k vytvoření dostatečného povědomí o společnosti ACP Traductera, s.r.o. u příslušných cílových skupin, zdrojů potenciálních kvalitních zaměstnanců na místním trhu práce. Cílovou skupinou jsou studenti vybraných středních škol v Jindřichově Hradci a okolí.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Obsahuje bibliografii
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: lidský kapitál; marketingová komunikace; strategický marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; human capital; communication in marketing; strategic marketing; master's theses