Vztahy Kolumbie a USA .- Od Plánu Kolumbie do současnosti. - Kurzová, Veronika (2009)
Ve své práci se zabývám vztahy mezi Kolumbií a Spojenými státy. Zaměřuji se především na bezpečnostní a drogový aspekt těchto vzhahů. Zkoumám vliv Spojených států na situaci v Kolumbii.