Vztahy Kolumbie a USA .- Od Plánu Kolumbie do současnosti. - Kurzová, Veronika; Krátký, Karel, 1930-; Kochan, Jan, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Ve své práci se zabývám vztahy mezi Kolumbií a Spojenými státy. Zaměřuji se především na bezpečnostní a drogový aspekt těchto vzhahů. Zkoumám vliv Spojených států na situaci v Kolumbii.
Vedoucí práce: Karel Krátký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; Kolumbie; diplomové práce; Colombia; master's theses