Řízení pracovního výkonu zaměstnanců ve společnosti Hewlett-Packard s.r.o. Stav a konstrukce změn - Devánová, Renata (2010)
V první části diplomové práce jsou teoretická východiska řízení pracovního výkonu. V této části jsou zejména vymezeny a definovány jednotlivé etapy procesu řízení. Předmětem praktické části je analýza procesu řízení pracovního výkonu ve společnosti Hewlett-Packard. V rámci práce jsou především zkoumány změny v procesu za poslední rok - zavedení nového BI systému a změny v klasifikaci výkonů. Prostřednictvím metod kvalitativního a kvantitativního výzkumu je zjišťován názor zaměstnanců na zavedené změny. V závěru jsou formulována doporučení pro zjednodušení systému. Vyjádřen je také celkový názor na proces řízení pracovního výkonu ve společnosti.