Kalkulace ceny a její uplatnění v řízení podniku - Novotná, Monika (2010)
V podniku DITA, výrobní družstvo invalidů Tábor byla uplatněna obecná metodika kalkulace vlastních nákladů jako podklad pro tvorbu ceny a její vliv na řízení tohoto podniku a byly navrženy možnosti řešení zjištěných nedostatků.