Kalkulace ceny a její uplatnění v řízení podniku - Novotná, Monika; Stejskalová, Irena, 1957-; Vrbová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
V podniku DITA, výrobní družstvo invalidů Tábor byla uplatněna obecná metodika kalkulace vlastních nákladů jako podklad pro tvorbu ceny a její vliv na řízení tohoto podniku a byly navrženy možnosti řešení zjištěných nedostatků.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management [obor bakal. práce]; manažerské účetnictví; náklady; bakalářské práce; managerial accounting; costs; bachelor's theses