Správa a řízení vybraného fotbalového klubu - Kaše, Pavel (2009)
Teoretická část bakalářské práce popisuje základní principy při správě a řízení sportovní organizace a způsob její praktické aplikace. V konkrétním sportovním klubu je provedena analýza, čím je v klubu správa a řízení určována a kdo a jakým způsobem ji zajišťuje. Výsledkem je zhodnocení a doporučení pro zlepšení správy a řízení.