Správa a řízení vybraného fotbalového klubu - Kaše, Pavel; Král, Pavel; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Teoretická část bakalářské práce popisuje základní principy při správě a řízení sportovní organizace a způsob její praktické aplikace. V konkrétním sportovním klubu je provedena analýza, čím je v klubu správa a řízení určována a kdo a jakým způsobem ji zajišťuje. Výsledkem je zhodnocení a doporučení pro zlepšení správy a řízení.
Vedoucí práce: Pavel Král
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: sportovní management; sportovní organizace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sports management; sports organization; bachelor's theses