Privátní značky na českém trhu - Horká, Zuzana (2009)
Cílem práce je seznámit s nabídkou privátních značek u vybraných obchodních řetězců na českém trhu a provést analýzu chování spotřebitele ve vztahu k výrobkům privátních značek.