Privátní značky na českém trhu - Horká, Zuzana; Karásková, Hana; Kozlová, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je seznámit s nabídkou privátních značek u vybraných obchodních řetězců na českém trhu a provést analýzu chování spotřebitele ve vztahu k výrobkům privátních značek.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: řízení značky; spotřebitelské chování; maloobchod; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; brand management; consumer behavior; retail trade; master's theses