Role honorárních konzulů v obchodní diplomacii - Vondroušová, Michala; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Peterková, Jana, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práce se zabývá současnými funkcemi honorárních konzulů a jejich významem v obchodní diplomacii a v mezinárodním obchodě. Obecná část je zaměřena na historický vývoj konzulárního zastoupení, kodifikaci mezinárodního práva vztahujícího se na konzulární vztahy a obchodní diplomacii. Praktická část analyzuje výsledky získané pomocí dotazníkového šetření od českých honorárních konzulů.
Vedoucí práce: Zuzana Trávníčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses