Řízení oběžného majetku podniku a jeho financování - Juričková, Lenka (2009)
Shrnutí teoretických poznatků o oběžném majetku podniku, jeho jednotlivých složkách, způsobech řízení a financování a provedení analýzy řízení oběžného majetku a zhodnocení způsobu financování v podmínkách společnosti Edscha Tools, a. s.