Řízení oběžného majetku podniku a jeho financování - Juričková, Lenka; Pevná, Jana; Kalkusová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Shrnutí teoretických poznatků o oběžném majetku podniku, jeho jednotlivých složkách, způsobech řízení a financování a provedení analýzy řízení oběžného majetku a zhodnocení způsobu financování v podmínkách společnosti Edscha Tools, a. s.
Vedoucí práce: Jana Pevná
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance podniku; pohledávky; management [obor dipl. práce]; oběžný majetek; zásoby; diplomové práce; business finance; receivables; master's theses