Vztahy mezi Československem a Řeckem v období počátků studené války - Musulisová, Eva; Veselý, Zdeněk, 1950-; Krines, Vlastimil, 1928-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Předložená práce zachycuje vývoj československo-řeckých diplomatických styků v kontextu mezinárodních vztahů v období počátků studené války. Diplomatické vztahy jsou sledovány zejména s ohledem na pohnuté události v obou zemích a v návaznosti na soudobé dění na poli světových velmocí. Pramennou základnu práce tvoří materiály čerpané z fondů Archivu Ministerstva zahraničních věcí ČR.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; Československo; Řecko; bakalářské práce; Czechoslovakia; Greece; bachelor's theses