Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Suchanová, Iveta; Karásková, Hana; Vinšová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Cílem bakalářské práce byla analýza jednotlivých nástrojů marketingového mixu ve společnosti Emco spol. s. r. o., charakteristika firmy a marketingového oddělení, provedení situační analýzy a zpracování dotazníku. Na základě zjištěných údajů byla stanovena doporučení a návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management [obor bakal. práce]; marketing; marketingový výzkum; bakalářské práce; marketing; marketing research; bachelor's theses