Financování bydlení - Nováková, Veronika (2009)
Předmětem bakalářské práce je financování bydlení pomocí hypotečního úvěru a úvěru ze stavebního spoření. První část popisuje úvěry z teoretického hlediska. Druhá část obsahuje aplikaci půjček na simulačním příkladu - nákup bytu. V závěru naleznete zhodnocení, která půjčka je pro koupi bytu výhodnější.