Financování bydlení - Nováková, Veronika; Karásková, Hana; Benda, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Předmětem bakalářské práce je financování bydlení pomocí hypotečního úvěru a úvěru ze stavebního spoření. První část popisuje úvěry z teoretického hlediska. Druhá část obsahuje aplikaci půjček na simulačním příkladu - nákup bytu. V závěru naleznete zhodnocení, která půjčka je pro koupi bytu výhodnější.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: stavební spoření; bydlení; úvěry; management [obor bakal. práce]; překlenovací úvěr; bakalářské práce; saving in building and loan associations; housing; credit; bachelor's theses