Ochrany před nevyžádanou poštou - Kubík, Jiří (2009)
Bakalářská práce pojednává o šíření nevyžádané pošty, jak se proti ni bránit. Obsahem bakalářské práce jsou používané filtrovací metody a popis šíření spamu. Poslední kapitola je zaměřena na vytrénování SpamBayes a popis metody DKIM.