Ochrany před nevyžádanou poštou - Kubík, Jiří; Kastl, Jan, 1949-; Šebek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Bakalářská práce pojednává o šíření nevyžádané pošty, jak se proti ni bránit. Obsahem bakalářské práce jsou používané filtrovací metody a popis šíření spamu. Poslední kapitola je zaměřena na vytrénování SpamBayes a popis metody DKIM.
Vedoucí práce: Jan Kastl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses