Vedení účetnictví v roce 2009 v Agrodružstvu Načeradec - Javorská, Petra; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá účetnictvím v zemědělství. Základním cílem je zachycení způsobů pořízení, oceňování, odpisování a vyřazení biologických aktiv. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou. V první části jsou popsána dlouhodobá a oběžná biologická aktiva, která jsou dále rozčleněna na živočišnou a rostlinnou výrobu. Druhá část je zaměřena na pratickou ukázku účtování v konkrétním zemědělském družstvu.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; rostlinná výroba; živočišná výroba; bakalářské práce; crop production; animal industry; bachelor's theses