Řešení dopravy v centru města Tábor - Kubíčková, Klára, 1988- (2010)
Tato bakalářská práce popisuje současnou situaci v dopravě v centru města Tábor se zaměřením na problémy spojené s rostoucím vlivem individuálního automobilismu na dopravu ve městech, jako jsou především kongesce a komplikace s parkováním. Práce dále analyzuje návrhy, které byly pro řešení této situace vypracovány. Patří mezi ně především vhodná tarifní politika v systému parkování, podpora městské hromadné dopravy a také zásahy do městské infrastruktury s dlouhodobým cílem zklidnit dopravu a redukovat počet automobilů v centru města.