Řešení dopravy v centru města Tábor - Kubíčková, Klára, 1988-; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce popisuje současnou situaci v dopravě v centru města Tábor se zaměřením na problémy spojené s rostoucím vlivem individuálního automobilismu na dopravu ve městech, jako jsou především kongesce a komplikace s parkováním. Práce dále analyzuje návrhy, které byly pro řešení této situace vypracovány. Patří mezi ně především vhodná tarifní politika v systému parkování, podpora městské hromadné dopravy a také zásahy do městské infrastruktury s dlouhodobým cílem zklidnit dopravu a redukovat počet automobilů v centru města.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zklidňování dopravy; doprava; bakalářské práce; traffic calming; transportation; bachelor's theses