Vývoj zahraničního obchodu ČR s Brazílií - Novotná, Hana; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce na téma Vývoj zahraničního obchodu ČR s Brazílií analyzuje strukturu a perspektivu vývoje mezinárodních obchodních vztahů mezi Brazílií a Českou republikou. Cílem této práce je zachycení základních a ekonomických charakteristik Brazílie a jejich dopadu na vývoj zahraničního obchodu s ČR. Dále se práce zabývá komoditní strukturou dováženého či vyváženého zboží. Na základě vzájemného obchodu jsou také zmíněny nejvýznamnější firmy v této oblasti. V závěru práce je přiblížena perspektiva budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zahraniční obchod; Brazílie; bakalářské práce; foreign trade; Brasil; bachelor's theses