Vývoj zahraničního obchodu ČR s Mexikem od počátku 90. let - Bergerová, Linda (2010)
Tato práce se zabývá vývojem zahraničního obchodu České republiky a Mexika na konci 20. a na počátku 21. století. Cílem je analyzovat vývoj obchodu, pokázat na jeho důležitost a podporu.