Vývoj zahraničního obchodu ČR s Mexikem od počátku 90. let - Bergerová, Linda; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Čajka, Radek, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce se zabývá vývojem zahraničního obchodu České republiky a Mexika na konci 20. a na počátku 21. století. Cílem je analyzovat vývoj obchodu, pokázat na jeho důležitost a podporu.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Mexiko; obchod; bakalářské práce; Mexico; commerce; bachelor's theses