Finanční analýza podniku Ostravské komunikace a.s. - Dudová, Martina; Kopalová, Helena; Troják, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti Ostravské komunikace, a.s. z pohledu externího uživatele na základě dostupných dat z výročních zpráv za roky 2005 až 2009. Práce je rozdělena do dvou základních částí. První z nich popisuje metodický aparát s použitými finančními ukazateli, druhá se zabývá interpretací jednotlivých ukazatelů, snaží se najít příčinu jejich výskytu a v případě potřeby navrhnout jistá doporučení.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses