Investiční prostředí v Gruzii - Teplý, Lukáš (2010)
Práce popisuje investiční prostředí v Gruzii a snaží se analyzovat současnou situaci v Gruzii. Zabývá se jednotlivými faktory, jako jsou ekonomická, politická situace a sektory gruzínské ekonomiky. Shrnul jsem rovněž příliv zahraničních investic. Investiční pobídky nabízené vládou této země a změny v legislativě jsou také zmíněny. Poslední kapitola je zaměřena na investiční příležitosti, které jednotlivé sektory investorům nabízí.