Investiční prostředí v Gruzii - Teplý, Lukáš; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce popisuje investiční prostředí v Gruzii a snaží se analyzovat současnou situaci v Gruzii. Zabývá se jednotlivými faktory, jako jsou ekonomická, politická situace a sektory gruzínské ekonomiky. Shrnul jsem rovněž příliv zahraničních investic. Investiční pobídky nabízené vládou této země a změny v legislativě jsou také zmíněny. Poslední kapitola je zaměřena na investiční příležitosti, které jednotlivé sektory investorům nabízí.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Gruzie; investiční pobídky; bakalářské práce; Georgia (Republic); investment incentives; bachelor's theses