Marketingová strategie vybrané firmy na zahraničním trhu, srovnání s konkurencí - Vejvodová, Veronika (2010)
Marketingová strategie Oriflame na zahraničním trhu, srovnání s konkurencí (Avon, Mary Kay, Amway).