Marketingová strategie vybrané firmy na zahraničním trhu, srovnání s konkurencí - Vejvodová, Veronika; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Marketingová strategie Oriflame na zahraničním trhu, srovnání s konkurencí (Avon, Mary Kay, Amway).
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; konkurence; bakalářské práce; competition; bachelor's theses