Aspekty a specifika počítačem vedeného účetnictví - Kapusta, Michal (2010)
Tato práce pojednává o hlavních výhodách a možných problémech, které souvisí s počítačem vedeným účetnictvím. Cílem je poskytnout informace k tomu, aby si čtenář mohl utvořit ucelený obraz o vedení účetnictví prostřednictvím počítače s ohledem na jeho pozitivní i negativní stránky.