Aspekty a specifika počítačem vedeného účetnictví - Kapusta, Michal; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato práce pojednává o hlavních výhodách a možných problémech, které souvisí s počítačem vedeným účetnictvím. Cílem je poskytnout informace k tomu, aby si čtenář mohl utvořit ucelený obraz o vedení účetnictví prostřednictvím počítače s ohledem na jeho pozitivní i negativní stránky.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; elektronický podpis; outsourcing; bakalářské práce; electronic signatures; outsourcing; bachelor's theses