Silniční síť v Mělníku a její návaznosti - Vaník, Karel (2010)
Práce se zabývá dopravní situací na Mělníku a v jeho okolí se zaměřením na silniční dopravu. V první části je po teoretickém vymezení pojmů představena dopravní infrastruktura na Mělnicku a její návaznosti. V druhé části jsou označeny a představeny problémy silniční sítě. Poslední část práce se zaměřuje na představení různých řešení problémů představených ve druhé části práce.