Silniční síť v Mělníku a její návaznosti - Vaník, Karel; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá dopravní situací na Mělníku a v jeho okolí se zaměřením na silniční dopravu. V první části je po teoretickém vymezení pojmů představena dopravní infrastruktura na Mělnicku a její návaznosti. V druhé části jsou označeny a představeny problémy silniční sítě. Poslední část práce se zaměřuje na představení různých řešení problémů představených ve druhé části práce.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; infrastruktura; bakalářské práce; infrastructure (economics); bachelor's theses