Hospodářské vazby ČR a Itálie - Dvořáková, Kateřina (2010)
Práce se týká hospodářských vazeb České republiky a Itálie. Vztahy mezi těmito státy mají dlouholetou tradici a Itálie patří k našim významným obchodním partnerům. Cílem práce je analyzovat vývoj zahraničního obchodu mezi těmito ekonomikami v letech 1993-2008 a zhodnotit jak české investice v Itálii, tak italské v České republice.