Hospodářské vazby ČR a Itálie - Dvořáková, Kateřina; Černá, Iveta, 1979-; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se týká hospodářských vazeb České republiky a Itálie. Vztahy mezi těmito státy mají dlouholetou tradici a Itálie patří k našim významným obchodním partnerům. Cílem práce je analyzovat vývoj zahraničního obchodu mezi těmito ekonomikami v letech 1993-2008 a zhodnotit jak české investice v Itálii, tak italské v České republice.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchod; Itálie; bakalářské práce; commerce; Italy; bachelor's theses