Finanční analýza - Filgas, Alexandr (2010)
Práce je věnována provedení finanční analýzy a vyhodnocení finanční stability analyzovaného podniku. Je rozdělena na dvě části. První část popisuje použitý metodický aparát a v druhé části je provedena samotná finanční analýza. Výsledek celé analýzy je shrnut v závěru práce.