Finanční leasing při financování automobilů - Serbus, Tomáš (2010)
V bakalářské práci se věnuji tématu Finanční leasing při financování automobilů. První část je zaměřena na vysvětlení a charakteristiku leasingového financování. V další části se zabývám právní úpravou finančního leasingu a účtováním o leasingu. Poslední část je věnovaná finančnímu leasingu v praxi, porovnání nabídek a volba nejlepší nabídky na finanční leasing.