Finanční leasing při financování automobilů - Serbus, Tomáš; Marhounová, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
V bakalářské práci se věnuji tématu Finanční leasing při financování automobilů. První část je zaměřena na vysvětlení a charakteristiku leasingového financování. V další části se zabývám právní úpravou finančního leasingu a účtováním o leasingu. Poslední část je věnovaná finančnímu leasingu v praxi, porovnání nabídek a volba nejlepší nabídky na finanční leasing.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční leasing; leasing; bakalářské práce; financial leasing; leasing; bachelor's theses