Veřejná osobní doprava v Královéhradeckém kraji - Růžičková, Tereza (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá veřejnou osobní dopravou v Královéhradeckém kraji. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních termínů, příslušné legislativy a jednotlivých druhů dopravy. Praktická část popisuje veřejnou osobní dopravu v Královéhradeckém kraji, se zaměřením na dopravu železniční a autobusovou, integrované dopravní systémy v této oblasti a nakonec se zabývá analýzou dopravní dostupnosti vybraných obcí.