Veřejná osobní doprava v Královéhradeckém kraji - Růžičková, Tereza; Mervart, Michal, 1977-; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá veřejnou osobní dopravou v Královéhradeckém kraji. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních termínů, příslušné legislativy a jednotlivých druhů dopravy. Praktická část popisuje veřejnou osobní dopravu v Královéhradeckém kraji, se zaměřením na dopravu železniční a autobusovou, integrované dopravní systémy v této oblasti a nakonec se zabývá analýzou dopravní dostupnosti vybraných obcí.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; železniční doprava; autobusová doprava; bakalářské práce; railroad transportation; bus service; bachelor's theses