Kombinovaná doprava, její provozovatelé v ČR - Dvořáková, Eva; Mervart, Michal, 1977-; Šlosar, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce je zaměřena na kombinovanou dopravu v České republice. Teoretická část obsahuje úvodní informace o intermodálních ložných jednotkách a o jednotlivých dopravních prostředcích, využívaných při kombinované dopravě. Druhá část, praktická, pak charakterizuje druhy kombinované dopravy využívané v České republice, četnost užívání, operátory kombinované dopravy a terminály, využívané při překládkách ze silničního nákladního vozu na železniční. V textu je také popsán současný trend, spolu s možnostmi financování kombinované dopravy pomocí vypsaných programů.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; kombinovaná doprava; bakalářské práce; combined transport; bachelor's theses