Faktory destabilizující Pákistán - Tojflová, Marie; Knotková, Vladimíra; Havlová, Radka, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce se věnuje identifikaci možných vnitřních a vnějších faktorů, které mohou způsobovat destabilizaci Pákistánu. Jejím cílem je pojmenovat tyto možné faktory, systematicky je utřídit a podat podrobnou analýzu vybraných vlivů. V hlavní části jsou rozebrány možné příčiny nestabilní politické situace v zemi, radikalismu a sektářského násilí ve společnosti a dopad indicko-pákistánského konfliktu na Pákistán.
Vedoucí práce: Vladimíra Knotková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; radikalismus; Pákistán; bakalářské práce; radicalism; Pakistan; bachelor's theses