Analýza nákupních podmínek a chování zákazníka ve vybraném městě - Michálek, Jakub (2010)
V teoretické části popisuje tato práce maloobchodní síť a současné trendy v prodeji rychloobrátkového, obzvláště potravinářského zboží. V praktické části je rozebrána vybavenost města Hradce Králové těmito prodejnami, které jsou vzájemně srovnávány podle předem určených kritérií. Dále práce analyzuje chování zákazníka, které bylo zjišťováno pomocí dotazníkového šetření.