Komparativní postavení Bavorska v SRN - Tichý, Ondřej; Steinmetzová, Dana; Hnát, Pavel, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato bakalářská práce pojednává o hospodářské situaci SRN a její největší spolkové země Bavorska. Dále čtenáři nabízí stručný historický vývoj Bavorska a popis jeho politického systému. Zabývá se mezinárodním obchodem této spolkové země s důrazem na export. S tím souvisí i popis opatření předložených bavorskou vládou na podporu exportu v době hospodářské krize. V závěrečné části tato práce nabízí srovnání těchto opatření s těmi, která byla v České republice představena Národní ekonomickou radou vlády.
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses