Rusko-britské vztahy v období od roku 1917 do počátku 20. let - Frolova, Ksenia (2010)
Hlavním cílem této práce je na základě dostupných zdrojů nejvíce plně a objektivně popsat rusko-britské vztahy od roku 1907 (kdy začalo sblížení Ruska a Britské říše) do počátku 20. let (do konference v Paříži, kde byly shrnuty výsledky války), identifikovat a analyzovat jejich určující faktory a okolnosti.