Rusko-britské vztahy v období od roku 1917 do počátku 20. let - Frolova, Ksenia; Veselý, Zdeněk, 1950-; Krines, Vlastimil, 1928-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Hlavním cílem této práce je na základě dostupných zdrojů nejvíce plně a objektivně popsat rusko-britské vztahy od roku 1907 (kdy začalo sblížení Ruska a Britské říše) do počátku 20. let (do konference v Paříži, kde byly shrnuty výsledky války), identifikovat a analyzovat jejich určující faktory a okolnosti.
Vedoucí práce: Zdeněk Veselý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; Rusko; bakalářské práce; Russia; bachelor's theses