Specifika obchodu a podnikání ve vybraných zakavkazských zemích - Míšková, Lenka (2010)
Práce se zaměřuje na představení tří zemí Zakavkazska, konkrétně Arménie, Ázerbájdžánu a Gruzie. Analyzuje ekonomický vývoj posledních let a současnou ekonomickou situaci, poskytuje potřebné informace o podnikatelském a investičním prostředí pro laickou i odbornou veřejnost, především však pro podnikatelské subjekty zamýšlející vstup na tamní trhy. Její součástí je i kapitola věnovaná kulturním specifikům důležitým pro vedení obchodního jednání, se zaměřením na rozdíly mezi českou a tamní kulturou.