Specifika obchodu a podnikání ve vybraných zakavkazských zemích - Míšková, Lenka; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Gullová, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce se zaměřuje na představení tří zemí Zakavkazska, konkrétně Arménie, Ázerbájdžánu a Gruzie. Analyzuje ekonomický vývoj posledních let a současnou ekonomickou situaci, poskytuje potřebné informace o podnikatelském a investičním prostředí pro laickou i odbornou veřejnost, především však pro podnikatelské subjekty zamýšlející vstup na tamní trhy. Její součástí je i kapitola věnovaná kulturním specifikům důležitým pro vedení obchodního jednání, se zaměřením na rozdíly mezi českou a tamní kulturou.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Zakavkazsko; obchodní jednání; bakalářské práce; Transcaucasia; negotiation in business; bachelor's theses