Vzájemné hospodářské vztahy České republiky a Německa - Mačátová, Eva; Petříček, Václav, 1944-; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem bakalářské práce je analyzovat obchodní výměnu mezi Českou republikou a Německem od roku 2000 do současnosti a posoudit vliv zahraničního obchodu těchto zemí na českou ekonomiku. Práce se nejprve zabývá ekonomickou charakteristikou obou zemí a dále vývojem zahraničního obchodu ČR. Následuje kapitola o obchodní spolupráci ČR a Německa a poslední kapitola je věnována proexportní politice ČR.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses